Någon är skyldig – K Arne Blom

Det kommer till polisens kännedom att många har beställt uppslagsverket, Ugglans lexikon hos förlaget Skandinavia. De utlovade böckerna kommer aldrig, trots att beställarna betalat handpenningen. Polisen kontaktar förlaget och beskriver försäljarna. Men de är inga som är anställda på förlaget. Bedragare i farten.

Ungefär samtidigt larmar centralvakten på polisen och meddelar att det ligger ett lik i ett studenthus. Poliserna tar sig dit och konstaterar att så är fallet. De inleder genast en undersökning. Snart hittar man ett samband mellan liket och uppslagsverken. Då inträffar ett nytt mord…

Detta är upprinnelsen till K. Arne Bloms deckare som utkom i början av 1970–talet. Vi på Melker förlag har fått förmånen att ge ut böckerna igen, nu som ebok. Håll ögonen öppna, det kommer mera i serien.

Du hittar eboken hos din närmaste välsorterade ebokhandlare, exempelvis Bokus, Bokon och Adlibris. Har du ett välsorterat bibliotek i närheten hos dig kan du säkert låna boken där. Om inte, be att de tar hem den. Här är några bibliotek som har boken. Biblioteket i Falköping, Sävsjö och Nybro.

Någon är skyldig - K. Arne Blom
Någon är skyldig - K. Arne Blom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fem =